1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

ارتباط مصرف زیاد گوشت قرمز و نمک با بروز سرطان

شروع موضوع توسط marziye ‏7/7/14 در انجمن تغذیه

  1. marziye

    marziye مدیر کل سایت هیات مدیره

    تاریخ عضویت:
    ‏10/11/11
    ارسال ها:
    6,276
    تشکر شده:
    4
    امتیاز:
    38
    جنسیت:
    زن
    اشاره به عوامل تغذیه‌ای که احتمال بروز سرطان را افزایش می‌دهند اظهارکرد: چربی‌ها از جمله این مواد غذایی هستند، غذاهای پرچرب و مواد غذایی سرخ شده، ابتلا به انواع سرطان را افزایش می‌دهد.


    وی افزود: اسید‌های چرب ترانس و اشباع (در کیک، کلوچه، کراکر، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ شده، چیپس و...) خطرناک‌ترین چربی‌ها ستند. بنابراین سعی شود چربی مورد نیاز خود را از مواد غذایی مانند بادام زمینی، ماهی، غذاهایی دریایی، روغن کانولا، روغن‌های گیاهی مایع مانند روغن کنجد، مغز‌ها و روغن زیتون تامین شود.


    دکتر هاشمی هشدار داد: زیاده‌روی در مصرف نمک با افزایش احتمال بروز برخی سرطان‌ها همراه است.


    وی مواد غذایی آلوده به افلاتوکسین را از دیگر عوامل مهم افزایش دهنده سرطانها دانست و عنوان کرد: مصرف غلات، حبوبات و مغزهای آلوده به افلاتوکسین (سموم تولید شده از کپک در این مواد غذایی) موجب بروز سرطان می‌شوند.


    این آنکولوژیست یزدی متذکرشد: زیاده روی در مصرف گوشت قرمز و گوشت‌های فراوری شده با افزایش احتمال بروز سرطان ارتباط دارد.


    دکتر هاشمی با اشاره به این که روش‌های نامناسب تهیه و طبخ مواد غذایی می تواند نقش موثری در بروز و ایجاد سرطانها داشته باشد گفت: پخت گوشت در حرارت بالا، فرآوری گوشت، دودی کردن، نمک سود کردن، اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده به گوشت (در تولید سوسیس، کالباس و هات داگ) و کنسرو کردن گوشت سبب تولید ترکیبات سرطان زا می‌شود
    .​