1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

اسپاگتی به سبک چینی..

شروع موضوع توسط marziye ‏11/1/12 در انجمن هنر آشپزي

  1. marziye

    marziye مدیر کل سایت هیات مدیره

    تاریخ عضویت:
    ‏10/11/11
    ارسال ها:
    6,276
    تشکر شده:
    4
    امتیاز:
    38
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم:


    800 گرم اسپاگتی

    4 عدد پیاز خرد شده

    1 قاشق غذاخوری روغن کنجد

    2 قاشق غذاخوری روغن برنج یا نارگیل

    750 گرم گرم گوشت گوساله

    2 قاشق غذاخوری سرکه

    1 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده

    2 حبه سیر رنده شده

    1 قاشق غذاخوری

    1 فنجان آب مرغ

    چند شاخه نعنا برای تزئین اسپاگتی


    طرز تهیه:

    1- ماکارونی را آماده کرده و آبکش کنید. پیازهای خرد شده را با روغن کنجد سرخ کنید.

    2- کمی روغن نارگیل را روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا داغ شود.حالا گوشت گوساله را در روغن بگذارید تا سرخ شود و به رنگ قهوه ای دربیاید. سپس سرکه را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه آنها با هم تفت دهید.گوشت را از روی گاز بردارید. زنجبیل ، سیر و باقیمانده پیازها را برای 30 ثانیه ای با هم تفت دهید. سپس سس سویا را به آنها اضافه کنید و کمی دیگر آنها را با هم تفت دهید.

    3- حالا آب مرغ را به مخلوط گوشت اضافه کنید و بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی آب مرغ به جوش آمد زیر گاز را کم کنید و به مدت ده دقیقه ای بگذارید تا مایع اسپاگتی کاملا غلیظ شود.

    4- اسپاگتی ها را داخل یک ظرف کشیده و مایع را روی آن بریزید. برای تزئین چند شاخه نعنا روی آن قرار دهید.