1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

دلمه فلفل دلمه ای

شروع موضوع توسط Dokhtare-Ariaee ‏22/3/12 در انجمن هنر آشپزي

  1. Dokhtare-Ariaee

    Dokhtare-Ariaee New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏17/3/12
    ارسال ها:
    553
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم:
    فلفل.دلمه.اي (در صورت امكان رنگي)= سه عدد
    گوشت چرخ.كرده= 200 گرم
    پياز =يك عدد
    بادنجان= يك عدد
    جعفري ساطوري.شده= سه قاشق غذاخوري
    پنيرپيتزا در صورت تمايل= 100 گرم
    رب گوجه.فرنگي =دو قاشق غذاخوري
    زردچوبه= يك قاشق مرباخوري
    آب، نمك و فلفل= به ميزان لازم
    طرز تهيه:
    پياز را نگيني كرده و تفت مي.دهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخ.كرده را اضافه و تفت مي.دهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجه.فرنگي و دو قاشق آب را به آن اضافه مي.كنيم.
    بادنجا.ن.ها را به صورت حلقه.اي يا نگيني درمي.آوريم و در ظرف ديگري سرخ مي.كنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت مي.دهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه مي.گذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم مي.زنيم. سر فلفل.دلمه.اي.ها را بريده و داخل آن را خالي مي.كنيم و مواد گوشتي را درون آن مي.ريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن مي.گذاريم. آن.گاه فلفل.ها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيم.سانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست. دقيقه مي.پزيم.