1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

دلمه کرفس

شروع موضوع توسط marziye ‏6/4/12 در انجمن هنر آشپزي

  1. marziye

    marziye مدیر کل سایت هیات مدیره

    تاریخ عضویت:
    ‏10/11/11
    ارسال ها:
    6,276
    تشکر شده:
    4
    امتیاز:
    38
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم:
    کرفس 3 شاخه
    تره فرنگی یک بوته
    ژامبون حلقه شده 400 گرم
    پنیر پیتزا 400 گرم
    خامه ی زده شده 150 گرم
    پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم
    روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.
    کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.
    ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.
    ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.
  2. seti naz

    seti naz Active Member

    تاریخ عضویت:
    ‏31/10/11
    ارسال ها:
    4,588
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    36
    جنسیت:
    زن
    عاشق کرفسم با دلمه هم باشه دیگه چی میشه...:khansariha (63):