1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

سالاد انبه و ذرت

شروع موضوع توسط mehdiastro1 ‏29/7/11 در انجمن هنر آشپزي

  1. mehdiastro1

    mehdiastro1 Moderator

    تاریخ عضویت:
    ‏24/7/11
    ارسال ها:
    98
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    جنسیت:
    مرد
    [​IMG]

    مواد لازم : برای ۶ نفر

    *ذرت شیرین تازه تمیز شده ۴ عدد
    *انبه بزرگ رسیده ۲تا ۳ عدد
    *پیاز قرمز متوسط ۱ عدد
    *روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
    *آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذا خوری
    *شکر ۱قاشق چای خوری
    *پودر کاری ۱/۲ قاشق چای خوری
    *نمک ۱/۲قاشق چای خوری
    *فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری
    *آروگولای تازه ۳ فنجان



    طرز تهیه:

    با دقت دانه های ذرت را از ساقه آن ببرید، شما به ۲ فنجان از دانه های ذرت نیاز دارید. دانه و پوست انبه را بگیرید و هر انبه را ۱۲ برش کنید و پیاز را هم پوست گرفته بدون گرفتن ریشه آن پیاز را به ۶ قسمت برش دهید تا برشها از هم جدا نشوند.

    در یک ماهی تابه در حرارت متوسط مغزهای ذرت و ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون ریخته و کمی تفت دهید تا ذرتها قهوه ای طلایی شوند.

    در یک کاسه متوسط برشهای انبه و پیاز را به ریخته به آرامی هم بزنید روی حرارت قرار داده و برای ۳ دقیقه آنها را تفت دهید تا قهوه ای روشن شوند. آنها را به یک کاسه متوسط انتقال دهید.

    در یک کاسه کوچک آب لیمو و شکر و پودر کاری و نمک و فلفل سیاه و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را ریخته هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود.

    ۱ قاشق غذاخوری از سس را روی مخلوط ریخته و به آرامی هم بزنید در آخر آروگولای تازه را به مخلوط ذرت و انبه و پیاز اضافه کنید و باقیمانده سس را به آن بزنید.
  2. nina

    nina New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏24/7/11
    ارسال ها:
    420
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    جنسیت:
    زن
    [​IMG] ممنون