1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

شامی پوک

شروع موضوع توسط Dokhtare-Ariaee ‏22/3/12 در انجمن هنر آشپزي

  1. Dokhtare-Ariaee

    Dokhtare-Ariaee New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏17/3/12
    ارسال ها:
    553
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    جنسیت:
    زن
    طرز تهیه شامی پوک

    مواد لازم:
    گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی =۵۰۰گرم
    لپه =۵۰۰ گرم
    تخم مرغ محلی =۵ عدد
    زعفران ساییده در آب جوش =۱ قاشق سوپ خوری
    پیاز متوسط =۱ عدد
    نمک دریا و فلفل= به میزان لازم

    طرز تهیه:
    لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم . بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می کنیم . سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم . تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و همانند شامی آرد نخودچی سرخ می کنیم.