1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

شیرین پلو پلوی مقوی برای افطار

شروع موضوع توسط marziye ‏14/7/14 در انجمن هنر آشپزي

  1. marziye

    marziye مدیر کل سایت هیات مدیره

    تاریخ عضویت:
    ‏10/11/11
    ارسال ها:
    6,276
    تشکر شده:
    4
    امتیاز:
    38
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم برای ۵ نفر :

    برنج ۳ پیمانه ( هر پیمانه در اینجا ۲۰۰ گرم هست )

    مرغ ۷۵۰ گرم یا نصف مرغ کامل

    خلال بادام یک پیمانه

    خلال پسته یک پیمانه

    خلال پرتقال یا نارنج ۳ پیمانه

    زعفران ۱ قاشق چایخوری

    پیاز ۱ عدد

    نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    * ابتدا برنج رو چند ساعت با نمک خیس می کنیم .

    * مرغ رو با پیاز و زعفران و نمک و فلفل و ۳ لیوان آب میذاریم بپزه . ( برای از بین بردن بوی مرغ می تونید از مخلفات دیگه ای هم استفاده کنید از جمله فلفل دلمه ای یا کرفس و ... )

    * بعد از پخت استخوانهای مرغ رو جدا کرده و مطابق سلیقه تون اونو خرد کنید . بعضی ها دوست دارن کاملا ریش ریش بشه و بعضی ها دوست دارن بصورت تیکه های بزرگ مرغ رو وسط پلو بذارن پس بستگی به خودتون داره مرغها رو چه جوری خرد کنید ( البته برای مجالس معمولا تیکه های مرغ رو بزرگتر در نظر می گیرن ) .

    *در نهایت بعد از پخت مرغ بایستی اندازه نصف لیوان آب مرغ بمونه .

    * آب مرغ رو صاف کنید و با کمی زعفران دم کرده و ۳ قاشق روغن مایع و یک چهارم لیوان شربت خلال پرتقال مخلوط کنید و فعلا کنار بذارید تا بموقع استفاده بشه .

    * برنج رو آبکش کنید .

    * ته قابلمه روغن بریزید و بعد از گذاشتن نان ( برای ته دیگ خوشمزه ) یک سوم از برنج رو داخل قابلمه بریزید .

    * بعد نصف خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده ( جهت رویت دستور اینجا رو کلیک کنید ) رو روی برنج می ریزیم .

    * نکته : می توانید برای شیرین کردن خلال پرتقال از این روش هم استفاده کنید :

    برای از بین بردن تلخی خلال ها ، اونا رو ۳ بار داخل آبجوش می ریزیم و اجازه می دیم هر دفعه یک ربع روی حرارت بمونه .می تونید یکی رو مزه کنید و ببینید که آیا تلخی اون رفته یا نه . بعد دو سه قاشق روغن توی ماهیتابه می ریزیم و خلالها رو یه کم تفت می دیم سپس بسته به ذائقه خودمون توش شکر می ریزیم و مخلوط می کنیم .

    * نکته : اگه دوست دارید خلال بادام نرم باشه می تونید بذارید کمی با آب سرد خیس بخوره ( من اینکارو انجام نمی دم چون خلال بادام رو به این صورت بیشتر دوست دارم ) .

    * دوباره یک سوم برنج رو بریزید .

    * بعد تیکه های مرغ رو بچینید .

    * یک سوم نهایی برنج رو توی قابلمه می ریزیم. بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار می دیم .

    * بعد از یک ربع مخلوط آب مرغ و شربت رو روی برنج پخش کرده و اجازه می دیم که پلو دم بکشه .

    * نکته : بخاطر این نصف لیوان مخلوط آب مرغ و زعفران ، بهتره برنج رو کمی زنده برداریم تاپلو شفته نشه .

    * برای تزیین :

    دو سه کفگیر از گل برنج رو ( گل برنج همون قسمت یک سوم بالای برنج هست که هیچ مخلفاتی هم نداره ) با خلال پسته و زعفران آبکرده و خلال بادام و خلال پرتقال مخلوط و روی دیس می کشیم .