1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

طرز تهیه سس ورستر شایر

شروع موضوع توسط yasna ‏4/12/13 در انجمن هنر آشپزي

  1. yasna

    yasna Member

    تاریخ عضویت:
    ‏5/10/13
    ارسال ها:
    379
    تشکر شده:
    4
    امتیاز:
    16
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم جهت تهیه سس ورستر شایر : روغن زیتون 2 قاشق چای خوری
    پیاز خرد شده 1 عدد
    فلفل سبز بدون هسته و خرد شده 1 عدد
    سرکه 2 فنجان
    شربت ذرت 1 و 1/2 فنجان
    آب 1 فنجان
    لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده نصف لیمو
    ترب سفید رنده شده 2 قاشق غذاخوری
    فیله ماهی خشک و خرد شده 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
    سیر خرد شده 2 حبه بزرگ
    نمک 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 3/4 قاشق چای خوری
    میخک پودر شده 1/8 قاشق چای خوری



    طرز تهیه سس ورستر شایر:

    روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا 3 دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.


    سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود 40 دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به 3 فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.


    سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.

    نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
    * از این مقدار مواد اولیه 3 فنجان سس بدست می آید.
    * این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت 1 هفته قابلیت نگهداری دارد.