1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

طرز تهیه سوپ مدیترانه ای

شروع موضوع توسط marziye ‏12/1/12 در انجمن هنر آشپزي

  1. marziye

    marziye مدیر کل سایت هیات مدیره

    تاریخ عضویت:
    ‏10/11/11
    ارسال ها:
    6,276
    تشکر شده:
    4
    امتیاز:
    38
    جنسیت:
    زن
    1قاشق غذاخوری روغن زیتون

    5 حبه سیر رنده شده

    3 عدد سیب زمینی متوسط خورد شده

    1 عدد فلفل دلمه ای سبز خورد شده

    1 عدد فلفل دلمه ای زرد خورد شده

    1 قاشق چایخوری رزماری تازه

    1 عدد کدو حلوایی کوچک خوردشده

    1 عدد پیاز قرمز بزرگ خوردشده

    1 و 2/1 فنجان آب هویج

    3 عدد گوجه فرنگی خورد شده

    1 قاشق چایخوری ترخون تازه

    4/3 قاشق چایخوری نمک

    4/3 فنجان آب


    دستور العمل:


    1- در یک ماهیتابه ، روغن زیتون را ریخته و سپس سیر را در آن تفت دهید تا روغن به اصطلاح به جلز و ولز بیفتد ،این کار حدود 5 دقیقه ای ادامه دهید تا جاییکه سیر نسوزد.

    2- حالا سیب زمینی ها ، فلفل دلمه ای و رز ماری نیز به آن اضافه کرده و تفت دهید. 15 دقیقه ای بگذارید آنها در حرارت متوسط سرخ شوند.

    3- سپس کدو و پیاز را نیز به آنها اضافه کنید و آنقدر آنها را تفت دهید تا ترد شوند.

    4- در یک قابلمه کوچک آب هویج ، گوجه فرنگی ، ترخون و نمک را ریخته و بگذارید بجوشند. سپس سبزیجاتی را که در مراحل بالا سرخ کردیم به آنها اضافه کنید.
    آب را روی سوپ آماده شده ریخته و بگذارید آب به جوش بیاید سپس زیر گاز را کم کرده و به مدت 2-3 دقیقه ای بگذارید تا خوب غلیظ شود.