1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

ماهی لیمویی

شروع موضوع توسط Dokhtare-Ariaee ‏22/3/12 در انجمن هنر آشپزي

  1. Dokhtare-Ariaee

    Dokhtare-Ariaee New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏17/3/12
    ارسال ها:
    553
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    جنسیت:
    زن
    مواد لازم : برای ۴ نفر



    ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت


    600 گرم

    گشنیز تازه خرد شده


    یک چهارم فنجان

    نمک و فلفل


    به‌میزان لازم

    کره آب شده


    یک قاشق غذاخوری

    پوست لیموترش رنده شده


    یک قاشق مرباخوری

    روغن


    به میزان لازم

    آبلیمو


    یک قاشق غذاخوری





    روش تهیه :



    ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.
  2. marziye

    marziye مدیر کل سایت هیات مدیره

    تاریخ عضویت:
    ‏10/11/11
    ارسال ها:
    6,276
    تشکر شده:
    4
    امتیاز:
    38
    جنسیت:
    زن
    ممنونم:khansariha (8):
  3. seti naz

    seti naz Active Member

    تاریخ عضویت:
    ‏31/10/11
    ارسال ها:
    4,588
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    36
    جنسیت:
    زن
    مرسی..