1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

کباب کشمیری

شروع موضوع توسط Dokhtare-Ariaee ‏22/3/12 در انجمن هنر آشپزي

  1. Dokhtare-Ariaee

    Dokhtare-Ariaee New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏17/3/12
    ارسال ها:
    553
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    جنسیت:
    زن
    کباب کشمیری

    مواد لازم

    – مرغ بدون پوست و استخوان 500 گرم
    – پودر زیره 1 قاشق چایخوری
    – فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
    – فلفل سیاه 2/1 قاشق چایخوری
    – گراما سالا 2 قاشق چایخوری
    – پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
    – سیر رنده شده 1 حبه
    – آبلیمو 2 قاشق چایخوری
    – ماست چکیده 15 گرم

    طرز تهیه

    مرغها را مکعب مکعب کرده با تمام مواد فوق مخلوط می کنیم و 1 شب استراحت می دهیم سپس به چوب کشیده و در ماهی تابه چدنی با روغن کمی سرخ می کنیم تا طلایی شود سپس همراه با سس مخصوص که پنیر تکه ای دارد سرو می کنیم . توجه : وقتی کبابها به چوب کشیده شدند کمی با کارد آنها را می کوبیم و با دست مرتب می کنیم .