1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

کتلت قلقلیِ تن ماهی

شروع موضوع توسط آناهیتا ‏11/4/13 در انجمن هنر آشپزي

  1. آناهیتا

    آناهیتا Well-Known Member

    تاریخ عضویت:
    ‏23/4/12
    ارسال ها:
    12,193
    تشکر شده:
    37
    امتیاز:
    48
    جنسیت:
    زن
    تن ماهی =یک قوطی
    سیب زمینی آبپز و رنده شده =یک پیاله
    لپه پخته و چرخ شده =یک پیاله
    تخم مرغ =1 عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه =به مقدار لازم
    آرد سوخاری
    تخم مرغ برای سرخ کردن کتلت ها =یک عدد

    طرز تهیه:

    روغن تن ماهی را کاملا گرفته و آنرا ریز ریز کرده ، سیب زمینی رنده شده و لپه و تخم مرغ و ادیه جات را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. سپس یک تخم مرغ را داخل پیاله شکسته و زرده و سفیده آنرا کمی میزنیم تا یکدست شود. سپش گلوله هایی به اندازه گردو از مابع کتلت برداشته بعد از شکل داده و گلوله کردن، آنرایکبار در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری غلتانده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم.


    *نکته طلایی: اگر اندازه گلوله ها کمی بزرگتر از حد نرمال انتخاب شود، ممکن است هنگام سرخ کردن ترک بخورد.



    [​IMG]