1. بعد از بررسی های انجام شده تصمیم گرفتیم تغییرات اساسی در انجمن ایجاد کنیم

    این سیستم دارای امکانات بیشتری هست که باعث جذابیت انجمن خواهد شد

    امیدواریم از طرح جدید انجمن خوشتون بیاد

  2. به خاطر برخی تغییرات در روند انجمن

    دسترسی مدیریت از همه کاربران برداشته شده

    به زودی روند و قوانین جدید اعلام خواهد شد

کلوچه نارگیلی

شروع موضوع توسط topolijoon ‏12/4/13 در انجمن هنر آشپزي

  1. topolijoon

    topolijoon New Member

    تاریخ عضویت:
    ‏12/4/13
    ارسال ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    امتیاز:
    0
    جنسیت:
    زن
    زمان آماده‌سازی این کلوچه‌های ترد و شیرین 10 دقیقه و زمان پخت آن‌ها 15 دقیقه است.

    مواد لازم برای 10 عدد کلوچه:


    کره: سه چهارم پیمانه
    شکر قهوه‌ای: یک و نیم پیمانه
    تخم‌مرغ: 2 عدد، هم زده شود.

    وانیل: یک قاشق چای‌خوری
    نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
    آرد: دو و نیم پیمانه
    جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
    بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری
    شیر ترش: نصف پیمانه (یک قاشق سرکه یا آبلیمو شیر معمولی را ترش می‌کند).

    پودر نارگیل: 2 پیمانه


    دستور تهیه:


    • فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
    • کره و شکر را با هم مخلوط کرده تا پف کند.
    • تخم‌مرغ، وانیل، ‌نمک را به مخلوط فوق اضافه کرده، خوب هم بزنید.
    • مواد خشک را با هم الک کنید.
    • مواد خشک الک شده را با شیر ترش به مخلوط اضافه کرده، ‌خوب هم بزنید.
    • پودر نارگیل را به مخلوط اضافه کنید.
    • ظرف مخصوص پخت را آغشته به کره کنید.
    • با قاشق از مخلوط برداشته و درون ظرف پخت، با فاصله بریزید.
    • کلوچه‌ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای طلایی رنگ شوند درون فر حرارت دهید.



    [​IMG]